Πληροφορίες Επικοινωνίας

Το τεχνικό γραφείο μας αναλαμβάνει κάθε είδους οικοδομική εργασία σε όλη την Ελλάδα.

icon_widget_image Δευ - Σαβ 8:00 - 17:30, Κυριακή - ΚΛΕΙΣΤΑ icon_widget_image Λεωφόρος Καραμανλή 105, Αχαρνές, Αττική, Αττικής - Τ.Κ.: 13672 icon_widget_image 2130411024 6974103410 icon_widget_image enoikodomo@yahoo.com
Image Alt

Ελαιοχρωματισμοί

Ελαιοχρωματισμοί

Εν Οικω-Δομώ | Τεχνικό Γραφείο Αχαρνές Αττικής

Τα χρώματα έχουν τη δύναμη να παρεμβαίνουν καθοριστικά στην εικόνα και την αίσθηση που μας δίνει ένας χώρος. Μπορούν να αλλάξουν ριζικά την εντύπωση που αποπνέει ένας χώρος, αναπροσαρμόζοντας χρήσεις, λειτουργίες και σχέσεις μεταξύ όγκων.
 
Το τεχνικό γραφείο μας “Εν Οικω-Δομώ” το οποίο εδρεύει στην περιοχή Αχαρνές στην οδό Λεωφόρος Καραμανλή 105, αναλαμβάνει ελαιοχρωματισμούς οικιών και επαγγελματικών χώρων σε όλη την Αττική. 
 
Αναλαμβάνουμε με συνέπεια και επαγγελματισμό το εσωτερικό αλλά και το εξωτερικό βάψιμο του σπιτιού σας, της πολυκατοικίας σας ή οποιουδήποτε άλλου κτιρίου, χρησιμοποιώντας πάντα ποιοτικά υλικά ή και οικολογικά χρώματα της επιλογής σας.
 
 
Πριν από το ξεκίνημα των εργασιών, δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην προφύλαξη των επίπλων και των δαπέδων σας. Καλύπτουμε τα πάντα με ταινίες και χαρτόνια ώστε να μην προκληθεί η παραμικρή ζημιά.
 
Έχοντας μια πολυετή εμπειρία και έμπειρο προσωπικό αναλαμβάνουμε το βάψιμο του χώρου σας, με μεράκι και καλαισθησία στις πιο οικονομικές τιμές. 

Αναλαμβάνουμε ελαιοχρωματισμούς – βαψίματα στις Αχαρνές, σε όλη την Αττική και σε όλη την Ελλάδα.